COLECTARE

PRIORITATEA ABSOLUTĂ TIN® : NATURA

TIN FACTORY este un pionier incontestabil în domeniul colectării / procesării cartuşelor goale în România. În cei peste 20 ani de activitate în România, TIN FACTORY a colectat şi procesat peste 4 milioane de cartuşe de imprimantă inkjet şi laser.

Centrul de colectare şi fabrica TIN FACTORY tratează/procesează, anual, peste un sfert de milion de cartuşe. TIN FACTORY este o unitate care are certificat un sistem de management integrat CALITATE-MEDIU-SSM, conform standardelor ISO 9001/ ISO 14001/ OHSAS 18001. Compania noastră este de peste 20 de ani prezentă pe piaţa europeană şi participant tradițional la cele mai de seamă expoziții europene din domeniul consumabilelor IT.

În activitatea noastră de colectare, colaborăm la scară internaţională cu firme specializate în colectarea, procesarea şi/sau eliminarea cartuşelor goale din aproape toate ţările Europei, precum şi de pe alte continente, în mod special America şi Asia.

Anul aderării la UE şi ultimele alinieri la legislaţia europeană de protecţia mediului au adus companiei noastre o importanţă deosebit de mare, în mod special, datorită obligativităţii legale a colectării şi eliminării deşeurilor de echipamente informatice şi de birou în România.

Pentru că suntem o companie social responsabilă şi pentru că ne pasă de comunitatea noastră, contribuţia noastră se manifestă prin popularizarea și dezvoltarea culturii ecologice a refolosirii (folosirii cartuşelor remanufacturate ca alternativă ecologică, mai economică). Susţinem şi încurajăm colectarea şi reprocesarea industrială a cartuşelor în România, activitate benefică pentru societate, dar şi pentru un cetăţean de rând, atât din punct de vedere ecologic, cât şi economic.

Procedura de colectare:
  • Colectăm orice tip de consumabile de imprimantă/copiator, oferindu-vă două variante:
    • colectare cu TITLU GRATUIT: consumabile OEM sau TIN - DOAR PENTRU CLIENȚII NOȘTRI;
    • colectare CONTRA-COST (cu abonament anual):orice tip de consumabil. Prețul abonamentului anual este de 600 lei + TVA, fiind inclusă colectarea a 50 kg, orice kg în plus facturându-se cu 10 lei + TVA;
  • Colectarea se face din orice oraș, costul transportului fiind suportat de noi (minim 30 kg);
  • Vă oferim documentația necesară gestionării deșeurilor (proces verbal de predare-primire şi Formular de Încărcare Descărcare – Anexa 3).
PROIECTUL UNICEF (încheiat)

În luna martie a anului 2007, TIN FACTORY a demarat o campanie de anvergură, în sprijinul organizaţiei UNICEF ROMÂNIA, sub denumirea "Donaţi cartuşe goale pentru UNICEF, împreună îi putem ajuta pe copii", transformând cartuşele goale de imprimantă dintr-un deşeu fără valoare (chiar generator de costuri) într-un ajutor mic, dar preţios, pentru proiectele UNICEF în domeniul educaţiei, sănătăţii şi protecţiei copiilor. Acest proiect s-a încheiat, cu succes, la sfârșitul anului 2017.

TIN FACTORY este membră a asociaţiei europene ETIRA şi membru-fondator al asociaţiei române ARRC-IT. Activitatea sa este sprijinită de cele mai înalte autorităţi europene şi româneşti din domeniul protecţiei mediului, protecţiei consumatorului şi protecţiei liberei concurenţe.

Pentru mai multe informații legate de colectarea cartușelor dvs., ne puteți contacta telefonic: 0722.554.249 sau pe e-mail: colectare@tinfactory.ro.